Grand Tivoli

Zoveel ruimte. Zoveel karakter.
Overzicht

Geknipt voor een leven in beweging. 

De nieuwe Grand Tivoli is ongewoon veelzijdig. Stijlvol én stoer. Compact én ruim. Praktisch én eigenzinnig. De Grand Tivoli neemt je mee op avontuur.

  • Beschikbaar met manuele en automatische versnellingsbak
  • Krachtige 1.5 benzinemotor met 163 pk
  • Standaard uitgebreide veiligheidssystemen
  • Altijd geconnecteerd met Apple CarPlay en Android Auto
  • Digitaal 10,25” instrumentenpaneel met navigatielink
Design

Een sterke persoonlijkheid.

Karaktervol, eigenzinnig en elegant: de Grand Tivoli laat niemand onberoerd. Gesofisticeerde LED-koplampen zorgen voor een klare blik op de weg. De opvallende neus en de stoere voorbumper onderstrepen de sterke persoonlijkheid van de Grand Tivoli.

Kies je koetswerkkleur:
  • Grand White
  • Dandy Blue
  • Space Black
  • Platinum Grey
  • Cherry Red
Grand White

Stijlvol en stoer

De opvallende belijning van de flanken en de achter­zijde maken van de Grand Tivoli een stoere verschijning. De LED-achterlichten zorgen voor een verfijnde toets en verhogen de zichtbaarheid. Geraffineerd detail: in het uitgesproken design van de achterbumper keert de eigenzinnige vormgeving van de voorbumper terug.

Interieur

De pure luxe van ruimte.

Trek eropuit met de Grand Tivoli. En geniet van de zee van ruimte voor je gezin en voor alle bagage die je graag wil meenemen.

Het interieur van de Grand Tivoli is praktisch en modulair. In een handomdraai vergroot je de capaciteit van je bagageruimte van 720 tot maar liefst 1.440 liter.

Modern infotainment

Het dashboard van de Grand Tivoli oogt elegant en is sterk gericht op de bestuurder. Alle info is in één oogwenk af te lezen. Volledige connectiviteit met je smartphone hoort er ook bij, voor maximaal gemak en minimale afleiding.

Volledig digitaal instrumentenpaneel

Het nieuwe digitale instrumentenpaneel toont je scherp en glashelder allerlei informatie. De navigatie-info kan zowel op het centrale infotainmentscherm als op het digitale instrumentenpaneel worden getoond.

Technologie

Pure kracht, vlot beschikbaar.

Met zijn krachtige 1,5 L benzinemotor beweegt de Grand Tivoli zich uiterst vlot in het verkeer. Slimme rijmodi houden rekening met je vooorkeuren en de omstandigheden op de weg.

 

163
pk (1.5 benzine)
280
Nm (1.5 benzine)

Automatische transmissie

De Aisin-automaat met 6 versnellingen heeft zijn sporen al verdiend in enkele van de knapste auto’s ter wereld. De automaat schakelt zacht en stil en springt zo efficiënt mogelijk om met brandstof.

Manueel schakelen

De manuele 6-versnellingsbak biedt je veel rijplezier en maximale betrokkenheid. Uitgekiende overbrengingsverhoudingen zorgen voor zachte en precieze schakelovergangen, een lager brandstofverbruik en meer rijcomfort.
 

Veiligheid

Veiligheid voorop. Altijd en overal.

Deep Control voor perfecte veiligheid

De Deep Control-technologie van SsangYong brengt het streefdoel van volkomen veiligheid dichterbij. Of je nu in de stad rijdt of een lange reis maakt, Deep Control spoort permanent mogelijke risico’s op en grijpt zo nodig in om onheil te voorkomen. Het resultaat? Gemoedsrust en vertrouwen voor de bestuurder en de passagiers. 

Automatisch noodremsysteem (AEBS)

Bij detectie van een voetganger of een ander voertuig op je weg deactiveert AEBS het gaspedaal en activeert het de remmen om het risico op een ernstig ongeval te verkleinen.

Waarschuwing voor veilige afstand (SDA)

SDA monitort voortdurend je snelheid en de afstand tot het vooroprijdende voertuig en waarschuwt je met een geluidssignaal als de remafstand niet langer veilig is.

Automatische grootlichten (HBA)

HBA monitort permanent de koplampen van tegemoetkomende voertuigen en de achterlichten van voorliggers en schakelt automatisch je grootlichten in en uit om verblinding van tegenliggers te voorkomen.

Assistentie bij rijstrookverandering (LCA)

Als je van rijstrook wil veranderen terwijl een ander voertuig snel nadert en zich al binnen een afstand van 70 meter bevindt, waarschuwt LCA je met een geluidssignaal en een lichtsignaal in je buitenspiegel.


7 airbags

De Grand Tivoli heeft maar liefst zeven airbags, waaronder twee gordijnairbags voor de passagiers op de achterbank.

 Bestuurdersairbag

 Knieairbag voor de bestuurder 

 Passagiersairbag

 Thorax airbags (links/rechts)

 Gordijnairbags (links/rechts)