SsangYong blijft tot uw dienst - Corona maatregelen


Bij SsangYong staat de gezondheid van onze klanten, medewerkers en dealers centraal. We nemen dan ook alle mogelijke maatregelen en volgen strikt de richtlijnen op. We blijven open op afspraak - gelieve contact op te nemen met uw SsangYong verdeler.

Onze dealers nemen de nodige maatregelen om jouw bezoek in alle veiligheid te laten verlopen.

Overweeg je de aankoop van een nieuwe wagen? Dan staat jouw dealer klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

We houden afstand

Kom je langs om je wagen te brengen of af te halen? Dan vragen we om je mondmasker te dragen en je te houden aan de afstandsregel van minstens 1,5 meter. Ontsmet ook regelmatig je handen. Alcoholgel staat ter beschikking. Voel je je ziek, heb je koorts of vertoon je andere mogelijke symptomen van COVID-19? Kom dan niet langs, maar geef even een seintje en dan verzetten we graag jouw afspraak.

SsangYong Corona Stay Safe

We ontvangen je op afspraak

Voor onderhoud of een herstelling kan je steeds bij je dealer terecht op afspraak. Hij zorgt ervoor dat er genoeg tijd tussen twee afspraken zit, zodat klanten niet in elkaars buurt hoeven te komen. Bij aankomst parkeer je jouw auto op een vooraf aangeduide plaats. Een medewerker ontvangt je op een veilige afstand en zoveel mogelijk in de open lucht.

We ontsmetten jouw wagen grondig

Als je komt voor een onderhoudsbeurt of een herstelling, dan ontsmetten we jouw wagen aan de hand van een gedetailleerde checklist. Dat doen we een eerste keer voor het onderhoud of de herstelling om onze werknemers te beschermen en nogmaals voor je jouw auto opnieuw in ontvangst neemt. We ontsmetten alle oppervlakken die de mecanicien (mogelijk) tijdens het onderhoud of de herstelling aanraakt.

We beschermen onze werknemers

Onze werknemers maken in de werkplaats gebruik van alle mogelijke beschermingsmiddelen: handschoenen, mondmaskers, transparante schermen en ontsmettingsmiddelen. We ontsmetten ook regelmatig de oppervlakken van voorwerpen, meubelen of machines waar onze werknemers mee in aanraking komen.

We informeren vanop afstand

Onze commerciële diensten zijn ook vanop afstand beschikbaar. Je kunt hen al jouw vragen stellen via dit contactformulier. Je krijgt van hen zo snel mogelijk een antwoord, telefonisch of via e-mail. Als je graag een offerte of prijsindicatie wenst, kun je ook gebruikmaken van de car configurator.

Meer info vind je op onze corona-FAQ-pagina.

Zorg goed voor jezelf en voor al wie jou dierbaar is.