SsangYong blijft tot uw dienst - Corona maatregelen

Update 11 mei 2020

SsangYong neemt strikte maatregelen om de gezondheid van zijn klanten, medewerkers en dealers te beschermen. Vanaf 11 mei zijn onze dealers weer open. We kijken ernaar uit u weer te ontmoeten, maar nemen ook de nodige maatregelen om uw bezoek in alle veiligheid te laten verlopen.

We houden afstand

Afstand houden (minstens 1,5 meter) en een rigoureuze handhygiëne zijn vanzelfsprekende maatregelen. We vragen onze medewerkers deze regels nauwgezet te respecteren en niet naar de garage te komen als ze mogelijke symptomen van Covid-19 vertonen. Hetzelfde geldt ook voor onze bezoekers.

SsangYong Corona Stay Safe

Alle contactoppervlakken worden ontsmet

In de garage wordt gebruik gemaakt van handschoenen, mondmaskers, transparante schermen en ontsmettingsmiddelen. Oppervlakken van voorwerpen, meubelen of machines die worden aangeraakt, worden regelmatig ontsmet.

Onderhoud of herstelling op afspraak

Voor onderhoud of een herstelling ontvangt uw dealer u uitsluitend op afspraak. Hij zorgt ervoor dat er genoeg tijd tussen twee afspraken zit, zodat klanten niet in elkaars buurt hoeven te komen. Bij aankomst parkeert u uw auto op een vooraf aangeduide plaats. Het contact met de persoon die u ontvangt, vindt zoveel mogelijk in de openlucht plaats, en op een veilige afstand. 

Uw wagen wordt grondig ontsmet

Als u komt voor een onderhoudsbeurt of een herstelling, wordt uw wagen ontsmet aan de hand van een gedetailleerde checklist, één keer voor het onderhoud of de herstelling en één keer voor u uw auto in ontvangst neemt. Alle oppervlakken die (mogelijk) tijdens het onderhoud of de herstelling werden aangeraakt, worden ontsmet.

U krijgt ook info vanop afstand

Onze commerciële diensten zijn ook vanop afstand beschikbaar. U kunt hen om het even welke vraag stellen via dit contactformulier. U krijgt van hen zo snel als het kan een antwoord, telefonisch of via e-mail. Als u een offerte of prijsindicatie wenst, kunt u gebruikmaken van de car configurator.


Meer info vindt u op onze corona-FAQ-pagina. We kijken er alvast naar uit al onze klanten in goede gezondheid terug te zien. Zorg goed voor uzelf en voor al wie u dierbaar is.

 


Corona-FAQ
Contactformulier
Car configurator