Best Selection

Ben je op zoek naar een alternatief voor een nieuwe wagen? Bekijk dan zeker onze SsangYong Best Selection-wagens.

Best Selection staat voor jong gebruikte directiewagens en demovoertuigen, zorgvuldig geselecteerd door SsangYong en aangeboden met een stevige korting.

Kiezen voor Best Selection is kiezen voor zorgeloosheid. Dankzij de bouwkwaliteit van je SsangYong, de grondige controle vooraf en de vlekkeloze service zit je helemaal goed. Je weet gewoon dat je de beste keuze maakt.

Best Selection biedt je tal van voordelen: 

SsangYong Best Selection voordelen

Tot vier jaar garantie

Met SsangYong Best Selection kies je voor een jonge wagen met een bijzonder lange garantie. De uitgebreide fabriekswaarborg van SsangYong blijft nog minstens drie jaar geldig. Extra jonge auto’s bieden je zelfs tot vier jaar garantie.

Het maximaal aantal kilometers binnen garantie bedraagt 100.000 op de Tivoli en de XLV en maar liefst 150.000 op de Musso, de Rexton en de New Korando. Dat is beduidend meer dan op een gloednieuwe wagen bij tal van andere merken.
 

SsangYong - Best Selection is kiezen voor zorgeloosheid

Kiezen voor Best Selection is kiezen voor zorgeloosheid

 

SsangYong - Best Selection 100 punten checklist

 

 

Gecontroleerd op 100 punten

Het Best Selection-label krijgt men niet zomaar. Elke tweedehandswagen met Best Selection-certificaat wordt door een gediplomeerd SsangYong-hersteller gecontroleerd op 100 punten.

Eerst en vooral nemen we de veiligheidsonderdelen van je wagen onder de loep. Remmen, banden, schokdempers, ruitenwissers, lampen en batterij: alles wordt zorgvuldig geïnspecteerd.

Daarna checken we de andere onderdelen van je wagen. Koetswerk, motor, elektronica en nog zoveel meer: alles wordt nauwkeurig gecontroleerd. Je weet dus zeker dat je Best Selection-wagen in perfecte staat is zodat je veilig en zonder zorgen op weg kan.

 


 

Gratis check-up na 1.000 km

Nadat je 1.000 km met je Best Selection-wagen hebt gereden, biedt je SsangYong-dealer je een gratis check-up aan. Dit omvat de controle van volgende elementen:

  • lichten en verlichting
  • ruitenwissers en -sproeiers
  • vloeistofniveaus (olie, water en koelvloeistof)
  • banden en bandenspanning
  • verluchting en airco 


24/24 uur pechhulp

Verkeerde brandstof getankt? Elektronische of mechanische pech? Een lekke band? Sleutels in de wagen vergeten? Een ongeval?

Tijdens de volledige garantieperiode kan je 24 uur op 24 een beroep doen op onze pechverhelpings-verzekering. Met je Best Selection-wagen blijf je dus nooit in de kou staan.

De pechverhelpings-verzekering geldt voor elke Best Selection-wagen die wordt verkocht door een officiële SsangYong Benelux-dealer en wordt ingeschreven in de Benelux.

 

 

Best Selection - SsangYong tweedehands - gratis checkup na 1000km
SsangYong tweedehands - Best Selection Cars - Uitgebreide mobiliteitsgarantie

Uitgebreide mobiliteitsgarantie

Heb je een ongeval of sta je met pech langs de weg? SsangYong zorgt ervoor dat je altijd mobiel blijft. Ter plekke krijg je alvast technische bijstand. Kan je na die interventie toch niet vertrekken, dan brengt een sleepdienst je auto naar een SsangYong-dealer naar keuze. Niet-gewonde inzittenden worden naar de woonplaats van de bestuurder gebracht.

Als je auto gesleept moet worden, krijg je een vervangwagen ter beschikking voor de duur van de herstelling. Je kan tot vijf kalenderdagen lang over je vervangwagen beschikken. 

Aan je SsangYong gekoppelde aanhangwagens of caravans zijn eveneens gedekt zolang het maximum totaal gewicht van de combinatie niet meer dan 3.500 kg bedraagt.

Met je Best Selection-wagen vertrek je met een gerust hart op reis. Word je getroffen door een ongeval of pech in het buitenland? Ook dan is SsangYong er voor jou. Tijdens de herstelling van je wagen bieden we je een hotelovernachting aan. En als het moet, worden jij en je auto gerepatrieerd.

 

 

Maximaal twee jaar oud

Een SsangYong Best Selection-wagen is enkele maanden tot één jaar oud. De maximum leeftijd bedraagt twee jaar. Je bent er dus altijd zeker van dat je met een jonge auto rijdt.


Maximaal 30.000 km op de teller

Vaak heeft een SsangYong Best Selection-wagen niet meer dan 10.000 km op de teller. Het maximum bedraagt 30.000 km. Zo weet je zeker dat je auto in nagenoeg nieuwe conditie verkeert.

SsangYong Best Selection - Wagen maximaal 2 jaar oud