SsangYong - Tivoli

Tivoli

Escape from the ordinary
Overzicht

Adembenemend mooi. Verrassend handig.

SsangYong - Tivoli

De Tivoli oogt niet alleen knap, hij biedt ook een toonaangevende bescherming onderweg en rijdt bijzonder dynamisch. Deze compacte SUV werd ontworpen om al je verwachtingen te overtreffen, met een verfrissende vormgeving, een trendy interieur, moderne motoren en de beste veiligheidsuitrusting in zijn klasse.

 • Beschikbaar in benzine of diesel, met handgeschakelde of automatische versnellingsbak
 • Uitgebreide veiligheidsuitrusting
 • Altijd geconnecteerd met navigatie, Apple CarPlay en Android Auto
 • Zetelverwarming en -ventilatie
 • Parkeersensoren en achteruitrijcamera
Design

Compacte SUV met
een sterk karakter.

De voorzijde van de Tivoli straalt kracht en vastberadenheid uit. Zijn breedte wordt nog geaccentueerd door de elegante lijn die zich van het radiatorrooster naar de koplampen uitstrekt en doet denken aan de vleugels van een vogel.

De tweekleurige voorbumper en de sportieve luchtinlaat creëren een indruk van kracht.

Kies je koetswerkkleur:
 • Grand White
 • Space Black
 • Techno Grey
 • Dandy Blue
 • Silent Silver
 • Reddish Orange
Grand White
SsangYong Tivoli - Compacte SUV met een sterk karakter.

Een nieuw gezicht voor een nieuw begin.

Ook de achterkant van de Tivoli is karakteristiek. Het boeiende lijnenspel op de flanken zet zich door in een sportief ogende achterzijde met opvallende en heel herkenbare lichtblokken.

SsangYong Tivoli - sportief en opvallend
Interieur

Ware schoonheid zit vanbinnen.

SsangYong Tivoli - Interieur

De materialen en functionaliteit van de zetels werden zorgvuldig geselecteerd voor een sportieve uitstraling. Alle zetels zijn kantel- en verstelbaar en de premium zetelbekleding voelt erg kwaliteitsvol aan.

De grote kofferruimte biedt gemakkelijk plaats aan drie golftassen, terwijl de achterbank geheel of in ongelijke delen kan worden neergeklapt voor nog meer laadvermogen. De extra comfortabele hellingshoek van de achterbankleuning en de vrijwel vlakke vloer resulteren in een uitstekend zitcomfort tijdens lange ritten.

SsangYong Tivoli - Zetels met een sportieve uitstraling

Altijd geconnecteerd

Het sportieve lederen stuurwiel is onderaan afgeplat, ligt perfect in de hand en kan verwarmd worden voor nog meer comfort tijdens koude winterdagen. De in kokers gehulde instrumenten verscherpen je aandacht en ogen aantrekkelijk. Via Apple CarPlay of Google Android Auto verbind je je smartphone met het scherm om te bellen, je berichten te lezen en naar muziek te luisteren

SsangYong Tivoli - Design interieur
Technologie

Boost je rijervaring.

 

Zuinige motoren

De motoren van de Tivoli zijn een toonbeeld van compactheid, zuinigheid en betrouwbaarheid. Ze voldoen aan de strenge Euro 6c-emissienorm.

De e-XGi160 benzinemotor levert 128 pk en een koppel van 160 Nm. De e-XDi160 dieselmotor levert 115 pk en een koppel van 300 Nm. Resultaat: optimale prestaties, zowel in de stad als op de snelweg.

SsangYong Tivoli - Krachtige motor van 128pk

Actief 4WD systeem

Als het 4WD systeem is ingeschakeld, gaat 60% van het vermogen naar de achterwielen en 40% naar de voorwielen.

Automatisch of handgeschakeld

De Tivoli wordt naar keuze uitgerust met een handgeschakelde zesversnellingsbak of een Aisin zestrapsautomaat.

Je Tivoli op CNG

De Tivoli is ook beschikbaar met een CNG-installatie. Daarmee rijdt je Tivoli op samengedrukt aardgas (Compressed Natural Gas). Dat is een uitstekende zaak voor het milieu én voor je budget. Je auto stoot minder schadelijke stoffen uit. En brandstof tanken is beduidend goedkoper.

Met CNG ben je overal welkom, ook in ondergrondse parkeergarages. Tanken gaat makkelijk en snel. En het aantal tankstations met CNG blijft groeien. Bovendien kan je altijd overschakelen op benzine. De standaard benzinetank van je Tivoli blijft immers behouden.

SsangYong Tivoli - CNG gaz naturel
Veiligheid

Actieve veiligheidssystemen.

Geavanceerde electronica anticipeert op risico’s

De Tivoli is uitgerust met tal van slimme veiligheidstechnologieën. Sommige van deze state-of- the-artsystemen anticiperen op dreigend gevaar en zorgen voor een gepaste reactie. Andere maken het rijden gemakkelijker en veiliger.

SsangYong Tivoli - Uitgerust met tal van slimme veiligheidstechnologieën
SsangYong Tivoli - Forward Collision Warning (FCW)

Forward Collision Warning (FCW)

Het FCW-systeem waarschuwt je voor een mogelijke frontale botsing als het erop lijkt dat je je niet bewust bent van het gevaar.

SsangYong Tivoli - Autonomous Emergency Braking (AEB)

Autonomous Emergency Braking (AEB)

Het AEB-systeem remt automatisch wanneer het een dreigende frontale botsing vaststelt en je niet reageert op het gevaar. Het systeem activeert de remmen alleen wanneer je auto minder dan 60 km/u rijdt.

SsangYong Tivoli - Lane Departure Warning (LDW)

Lane Departure Warning (LDW)

Het LDW-systeem laat een waarschuwingssignaal horen als je, door afleiding of slaperigheid, je auto laat afwijken van zijn rijstrook zonder de richtingaanwijzers te gebruiken.

SsangYong Tivoli - Lane Keeping Assist (LKA)

Lane Keeping Assist (LKA)

Als je auto door onoplettendheid de rijstrookmarkering overschrijdt, neemt het LKA-systeem automatisch de controle over het stuur over stuurt het je auto opnieuw binnen de rijstrook.


Zeven airbags

De Tivoli heeft zeven airbags, waaronder een knieairbag voor de bestuurder en zijdelingse airbags voorin.

1 Airbag voor de chauffeur
2 Knie-airbag voor de chauffeur
3 Airbag voor de passagier
4, 5  Zijdelingse airbags voorin (links en rechts)
6, 7  Gordijnairbags

 

SsangYong Tivoli - 7 airbags

Ongeëvenaarde veiligheidsuitrusting

De elektronische stabiliteitscontrole monitort de rijomstandigheden en de voertuigdynamiek en grijpt in op het motorvermogen en de remmen als je de controle dreigt te verliezen. Het ESP omvat het ABS-remsysteem, een actieve koprolbescherming, een antispinsysteem en een remkrachtversterker. De veiligheid aan boord wordt nog versterkt door het wegrijhulpsysteem op hellingen en een systeem dat de bandendruk controleert.

Ultrasterk chassis voor maximale bescherming

Dankzij het uitvoerige gebruik van staal met hoge trekvastheid wordt het chassis minimaal vervormd bij een aanrijding, zodat de inzittenden een maximale bescherming genieten.